Trending

JoomlaDay 2012


JoomlaDay Greece 2012Η εκδήλωση JoomlaDay Greece 2012 θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Ιουνίου στον κινηματογράφο Δαναό.

Σύμφωνα με το επίσημο site του event "Το JoomlaDay Greece, το επίσημο event για την κοινότητα του Joomla!® στην Ελλάδα, έρχεται για 2η χρονιά! Μετά την επιτυχία του πρώτου event το 2011, φέτος ανεβάζουμε τον πήχυ ακόμα περισσότερο, εστιάζοντας σε ελληνικές παρουσιάσεις και workshops από Έλληνες developers, designers και integrators.

Η πλατφόρμα του Joomla! κερδίζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδαφος ανάμεσα σε επαγγελματίες developers αλλά και απλούς χρήστες του internet ανά τον κόσμο, που επιθυμούν να δημιουργήσουν κάποια ιστοσελίδα προβολής, λόγω της εύκολης εγκατάστασης και διαχείρισής της, των αναβαθμισμένων λειτουργιών της, των χιλιάδων δωρεάν και εμπορικών επεκτάσεων (extensions) που μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτή δίνοντας της απεριόριστες δυνατότητες, αλλά και λόγω τους μηδενικού της κόστος αφού πρόκειται για δωρεάν λογισμικό. Δεν είναι τυχαίο λοιπον ότι περίπου το 3% όλων των websites παγκοσμίως είναι κατασκευασμένα πάνω σε Joomla!...

Το event θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο "ΔΑΝΑΟ" (Λεωφ. Κηφισίας 109, 11524 Αθήνα) σε δύο αίθουσες χωρητικότητας 710 θέσεων στο σύνολο τους.

Οι παρουσιάσεις είναι ωριαίες και ξεκινούν στις 10.00 και τελειώνουν περί τις 17.00-18.00.

Η είσοδος παραμένει δωρεάν για όλους, ωστόσο θα δοθεί προτεραιότητα εισόδου στους χρήστες που έχουν προεγγραφεί στην περίπτωση που υπάρξει υπερκάλυψη θέσεων στο συνεδριακό χώρο."

Για την προεγγραφή η διεύθυνση είναι: http://joomladay.gr/event/preregister.

Νεότερη Παλαιότερη