Trending

Manager of the Year [update]

[update: Το βραβείο Manager of the Year απονεμήθηκε στον Γιώργο Κώτσιαλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Interamerican.] Η εκδήλωση για την απονομή του βραβείου Manager of the Year 2011, θα γίνει σήμερα 5/4/2012 στις 18:45 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και διοργανώνεται από την ΕΕΔΕ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: "Το Βραβείο απονέμεται σε Πρόεδρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο ή Γενικό Διευθυντή Εταιρείας ή Οργανισμού, που έχει την έδρα του και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως μεγέθους, κλάδου, ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα.
Η επιτυχής και αποτελεσματική άσκηση διοίκησης από τα πρόσωπα αυτά θα μπορούσε να προκύπτει από: τα οικονομικά αποτελέσματα της επιχείρησης την οποία διοικούν, τον κοινωνικό απολογισμό, την εξωστρέφεια, τις καινοτομίες, τη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, τη συμβολή στην ανάπτυξη τοπικών κοινωνιών και άλλα επιτεύγματα που συνάδουν με την ανάδειξη ενός υποψηφίου ως ηγέτη του χώρου. Η ιδιότητα του μέλους της ΕΕΔΕ δεν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απονομή του Βραβείου.
Το 2002, η διάκριση αυτή απονεμήθηκε στον κ. Μηνά Τάνες, τότε Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Το 2003, Manager of the Year ανακηρύχθηκε ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, τότε Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita, το 2004 ο κ. Νικόλαος Νανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της EFG Eurobank Εργασίας, το 2005 ο κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, τότε Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmote, το 2006 ο κ. Τάκης Αράπογλου, τότε Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, το 2007 ο κ. Σπύρος Δεσύλλας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΑΙΣ – Unilever, το 2008 ο κ. Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος Α.Ε., το 2009 ο κ. Δημήτρης Βιδάκης, Γενικός Διευθυντής της Coca Cola Τρία Έψιλον και το 2010 ο κ. Απόστολος Ταμβακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας."

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το: http://www.eede.gr/.
Νεότερη Παλαιότερη