Trending

Νέες συλλήψεις για φοροδιαφυγή από το ΣΔΟΕ

Με σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Οικονομικών ενημερώνει για τις συλλήψεις που έγιναν από υπαλλήλους του ΣΔΟΕ στις 26 και 27/8 για φοροδιαφυγή.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει "Η Περιφερειακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, στη διάρκεια διατεταγμένης υπηρεσίας, διενήργησε έλεγχο σε αναψυκτήριο – μπαρ στην περιοχή της Ελευσίνας, όπου διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση λειτουργούσε χωρίς να έχει υποβάλει δήλωση έναρξης επιτηδεύματος στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. και δεν εξέδιδε τα προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία. Η υπεύθυνη της επιχείρησης συνελήφθη και προσήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα κατηγορούμενη για φοροδιαφυγή.

Επίσης από την Περιφερειακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κατά τη διάρκεια των διενεργούμενων ελέγχων διαπιστώθηκε ότι τρεις επιχειρήσεις με αντικείμενο δραστηριότητας αναψυκτήριο - Beach Bar, δεν εξέδιδαν τα προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία. Οι δύο (2) απ’ αυτές είναι φορολογικά ανύπαρκτες. Οι υπεύθυνοι των τριών (3) επιχειρήσεων συνελήφθησαν στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας."
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη