Trending

ΦΑΓΕ: μετακομίζει την έδρα της στο Λουξεμβούργο

Με μια απόφαση που ταράζει τα εγχώρια νερά της επιχειρηματικότητας η ΦΑΓΕ ανακοίνωσε ότι μεταφέρει την έδρα των δραστηριοτήτων της στο Λουξεμβούργο.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΦΑΓΕ, η εταιρία ολοκλήρωσε αυτές τις ημέρες την εσωτερική της αναδιοργάνωση με στόχο την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας για να αντικατοπτρίζει καλύτερα τις διεθνείς της δραστηριότητες.

Σαν αποτέλεσμα αυτής της αναδιοργάνωσης, ήρθε η δημιουργία της FAGE International SA με έδρα το Λουξεμβούργο η οποία θα είνα η μητρική εταιρία για όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου και ελέγχεται από τους κους Ιωάννη και Κυριάκο Φιλίππου. Θα ελέγχει πλήρως και την Ελληνική θυγατρική της FAGE Dairy Industry S.A.

Ο Αθανάσιος Φιλίππου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΦΑΓΕ, δήλωσε "είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αναδιάρθρωση, η οποία βασίζεται στην ελληνική μας κληρονομιά, ενώ μας βοηθά να ανταγωνιστούμε ακόμα πιο αποτελεσματικά στην παγκόσμια αγορά. Η παγκόσμια ζήτηση για τα προϊόντα μας συνεχίζει να αυξάνεται και είμαστε έτοιμοι να επωφεληθούμε από τις εξελίξεις της αγοράς στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και όπου αλλού προκύψουν".

Να σημειωθεί ότι μηνύματα από την αγορά αναφέρουν την πρόθεση κάποιων πολυεθνικών και ελληνικών εταιριών για μεταφορά της έδρας τους στο εξωτερικό.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη