Trending

Η πρώτη Ελληνική εταιρία στο δίκτυο της Endeavor Global

H πρώτη ελληνική εταιρεία που εντάσσεται στο παγκόσμιο δίκτυο της Endeavor επιλέχθηκε στο 45ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection PanelISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 1-3 Οκτωβρίου 2012. Πρόκειται για την εταιρεία Daily Secret (www.dailysecret.com) και τους Νίκο Κακαβούλη, CEO και Phaedra Chrousos, COO που την εκπροσώπησαν. Με αφετηρία το Athens Daily Secret, ένα δωρεάν email newsletter που αποκαλύπτει καθημερινά ένα «μυστικό» για την Αθήνα, η ομάδα του Daily Secret έχει δημιουργήσει μέσα σε ένα μόλις χρόνο εκδόσεις σε 11 χώρες με συνδρομητική βάση που ξεπερνά τα 500.000 μέλη. Ταυτόχρονα με τη διεθνή της εξάπλωση, η εταιρία επιλέγει συνειδητά να διατηρεί την Ελλάδα ως το λειτουργικό της κέντρο.   

Όπως είχε δημοσιεύσει το Biznews στις 16/9/12:  "Πρώτο project για τον κο Μακρυνιώτη η παρουσίαση του start up "Daily Secret" σε ένα Διεθνές Selection Panel στην Κωνσταντινούπολη στις αρχές Οκτωβρίου."

Με το ISP,  που πραγματοποιείται 5 φορές ετησίως, κορυφώνεται μια πολυδιάστατη διαδικασία έρευνας και επιλογής επιχειρηματιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Διεθνείς επιχειρηματικοί ηγέτες διεξάγουν συνεντεύξεις με τους υποψήφιους επιχειρηματίες από όλες τις χώρες, στις οποίες δραστηριοποιείται η Endeavor, με στόχο την αξιολόγηση και καθοδήγησή τους. Στο συγκεκριμένο ISP επιλέχθηκαν 18 επιχειρηματίες, οι οποίοι εκπροσώπησαν 12 επιχειρήσεις από εφτά χώρες, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό επιχειρηματιών του δικτύου της Endeavor σε 726 από 455 εταιρείες σε 14 χώρες.


Ο Χάρης Μακρυνιώτης, Managing Director της Endeavor Greece δήλωσε: “Σε μόλις ένα μήνα από την έναρξη λειτουργίας της, η Endeavor Greece συμμετείχε για πρώτη φορά σε ένα διεθνές πάνελ επιλογής με μια υποψηφιότητα που μας δικαίωσε. Καλωσορίζουμε την ομάδα του Daily Secret στο δίκτυό μας και ευχόμαστε με τη βοήθειά μας να γίνει πηγή έμπνευσης και για άλλους νέους επιχειρηματίες. Η Ελλάδα έχει υγιείς επιχειρήσεις με μέλλον. Αυτές εντοπίζουμε και τις βοηθούμε να μεγαλώσουν.”

Ο Νίκος Κακαβούλης, CEO Daily Secret δήλωσε: “Το ISP ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για μας. Είμαστε σίγουροι ότι η ένταξη μας στο δίκτυο της Endeavor θα δώσει μια νέα ώθηση στην εταιρεία μας και θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε τους ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης που στοχεύουμε.”

<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη