Trending

Εξελίξεις στο Golden Hall

Ο χώρος των Shopping Malls δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από την κρίση. Δεν είναι σπάνια η εικόνα σε shopping malls να παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό άδεια καταστήματα.

Το Golden Hall κατέβαλε προσπάθεια αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων και η LAMDA Development ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με νέα καταστήματα.

Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες το εμπορικό κέντρο ενίσχυσε το μείγμα των καταστημάτων του με τo βιβλιοπωλείo Παπασωτηρίου, το πρώτο monobrand concept store, ανδρικής, γυναικείας και παιδικής ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ του εμπορικού σήματος Napapijri, το κατάστημα νεανικής ένδυσης Replay, το κατάστημα ειδών ένδυσης, καλσόν, μαγιό και αξεσουάρ μόδας Calzedonia, το κατάστημα υπόδησης Haralas, το κατάστημα γυναικείας ένδυσης και αξεσουάρ Love Boutique, το κατάστημα παιδικών ειδών και επίπλων Lifetime και το all day restaurant Nellos.

Επιπλέον αναμένεται άμεσα η έναρξη λειτουργίας του καταστήματος γυναικείας ένδυσης και αξεσουάρ Regalinas, του καταστήματος ειδών δώρου Octopus καθώς και των αρτο-ζαχαροπλαστείων Τερκενλής.

Όπως δηλώνει η Lamda Development, με την προσθήκη των παραπάνω εμπορικών σημάτων καθώς και κάποιων επιπλέον που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, η πληρότητα του Golden Hall, εξακολουθεί να αγγίζει το καθεστώς πλήρους μίσθωσης.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη