Trending

Διαγωνισμός Καινοτομίας για νέους επιχειρηματίες

Γράφει η Agnes Ρούσσου

Από τις 15 Δεκεμβρίου 2012 έως τις 30 Ιανουαρίου 2013 μπορούν να καταθέσουν αίτηση όσοι νέοι από 18 έως 30 ετών θέλουν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό Καινοτομίας Επιχειρηματικής Ιδέας της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Όσοι επιλεγούν θα φιλοξενούνται σε εξειδικευμένους χώρους για 4 μήνες. Στο διάστημα αυτό θα τους χορηγηθεί υποτροφία για τα τρέχοντα έξοδά τους. Το ποσό επιχορήγησης θα εξαρτηθεί από το μόνιμο τόπο κατοικίας τους.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις:
1. Ιανουάριος - Απρίλιος 2013
2. Μάϊος - Αύγουστος 2013

σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η αξιολόγηση των προτάσεων γίνεται από επιστημονική επιτροπή και θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη της υποβολής προτάσεων.

Οι συμμετέχοντες των οποίων θα διακριθεί η επιχειρηματική τους πρόταση, θα μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Κυψέλες Επιχειρηματικότητας» το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς. Στο πρόγραμμα αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα, καθώς θα τους παρέχεται 4μηνη μηνιαία υποτροφία, επαγγελματικός χώρος πλήρως εξοπλισμένος, σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια από εξειδικευμένους συμβούλους, μαθήματα από ειδικούς καθηγητές καθώς και η παροχή δικτύωσης νέων δημιουργών μεταξύ τους αλλά και με δυνητικούς επενδυτές ή και συνεργάτες.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση: www.neagenia.gr
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη