Trending

H ελληνική εφαρμογή Pinnatta εξασφάλισε $700.000

Η ελληνική εφαρμογή Pinnatta ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ολοκλήρωσε επιτυχημένα, τη δεύτερη φάση του ενδιάμεσου γύρου χρηματοδότησης που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες.

Tο μέγεθος της νέα επένδυσης ανέρχεται στα 250.000 δολάρια, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό χρηματοδότησης στην εταιρία στα 700.000 δολάρια.

Ο επενδυτής Andrew Wright, με έδρα το Seattle των H.Π.Α., ανέλαβε εξ'ολοκλήρου τη νέα επένδυση, δηλώνοντας ξεκάθαρα με αυτόν τον τρόπο, την πίστη του στο Pinnatta αλλά και τις προσδοκίες του από την ομάδα της.

Το συγκεκριμένο κεφάλαιο θα αξιοποιηθεί για την ενίσχυση της ομάδας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Silicon Valley καθώς και για τις ανάγκες marketing της υπηρεσίας, με εκκίνηση τη νέα έκδοση που θα κυκλοφορήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Η ολοκλήρωση αυτού του γύρου αποτελεί και τη λήξη της φάσης των convertible loans για την εταιρία ενώ ο επόμενος στόχος είναι η εξασφάλιση Series A funding μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013. Η εταιρία βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με επενδυτές τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Η.Π.Α.

Επίσης το Pinnatta ανακοίνωσε ότι ο Andrew Wright, θα εργάζεται από τη θέση του Executive Advisor και Βoard Observer, αναλαμβάνοντας τους τομείς του Business Strategy και Βusiness Development. Όπως δηλώνει η εταιρία, "η αξιοποίηση της μακρόχρονης εμπειρίας αλλά και των εξειδικευμένων γνώσεων του Andrew, πιστεύουμε πως θα αποδειχτούν καταλυτικές για την επίτευξη των στόχων μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που τον υποδεχόμαστε στην ομάδα μας".
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη