Trending

Νέος Communication Director στην Coca Cola Hellenic

Καθήκοντα Communication Services Director στην Coca Cola Hellenic αναλαμβάνει από την 1η Ιουνίου ο Ευάγγελος Λώλας, νυν Public Affairs & Communication Director Ελλάδος.

Στο νέο του ρόλο, ο Βασίλης Λώλας θα είναι επικεφαλής για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της επικοινωνιακής στρατηγικής του Ομίλου Coca-Cola Hellenic. Κατέχει στη θέση του Public Affairs & Communication Director για την Ελλάδα από το 2000 έχοντας συμβάλει σημαντικά στην προώθηση της εικόνας της εταιρείας και στη δημιουργία συνεργειών με επιχειρηματικούς και κοινωνικούς εταίρους και φορείς. Εργάζεται στην Coca-Cola Τρία Έψιλον από το 1995.

Nέος Public Affairs & Communication Director στην Coca-Cola Τρία Έψιλον για την Ελλάδα, αναλαμβάνει ο Νίκος Ιωάννου, από τις 15 Μαΐου. Προέρχεται από την Philip Morris International όπου κατείχε τη θέση του Corporate Affairs Manager. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, υλοποίησε τη στρατηγική του ρυθμιστικού πλαισίου για την Κύπρο και τη Μάλτα και ανέπτυξε το πλάνο Public Affairs της εταιρείας. Επίσης, σχεδίασε και υλοποίησε τη νέα στρατηγική επικοινωνίας και ΕΚΕ της Παπαστράτος. Διαθέτει σημαντική εργασιακή εμπειρία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη