Trending

Eurobank Properties: Διοικητικές αλλαγές

Η Eurobank Properties προέβη σε διοικητικές αλλαγές ως ακολούθως:

Tο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου κ. Βασίλειος Βαφειάδης, υπέβαλε την παραίτησή του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο στην από 3.4.2013 συνεδρίασή του, αφού ευχαρίστησε τον κ. Βαφειάδη για την συνεισφορά του στην πορεία της Εταιρείας, προχώρησε στην εκλογή του κ. Αριστοτέλη Καρυτινού ως μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. καθώς και στην τοποθέτηση του ανεξά ρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. κου Γεωργίου Κατσιμπρή ως Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου.
Εν συνεχεία, ο κος Κατσιμπρής, λόγω ασυμβιβάστου με τη νέα του θέση, υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής και το Δ.Σ. αποφάσισε την κάλυψη της θέσης του από τον κο Καρυτινό.
Ο κος Καρυτινός είναι Γενικός Διευθυντής Ακίνητης Περιουσίας του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Είναι επίσης Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Πανγαία ΑΕΕΑΠ και της Κτηματικής Κατασκευαστικής ΑΕ «Εκτενεπόλ», Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ακινήτων, Ελληνικά Τουριστικά Έργα ΑΕ, Κάδμος Α.Ε. Βιομ. Τουρ. & Ξενοδ. Επενδύσεων,Διόνυσος Ανώνυμη Γεωργική, Βιομηχανική, Εμπορική και Κτηματική Εταιρεία,

Πρότυπος Κτηματική Τουριστική ΑΕ, Grand Hotel Summer Palace ΑΕ, Εθνική Κτηματικής Εκμετάλλευσης ΑΕ, Πρόεδρος της Προνομιούχος Ανώνυμος Εταιρεία Γενικών Αποθηκών Ελλάδος ΑΕ, Άκτωρ Facility Management Διαχείριση και Συντήρηση κτιρίων ΑΕ και Αντιπρόεδρος της Propindex Ανώνυμη Εταιρεία Δεικτών Ακινήτων και μέλος του Δ.Σ. της Διπλής Ανάπλασης και της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ε..
Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία σε τραπεζικές και επενδυτικές δραστηριότητες καθώς έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε διευθυντικές θέσεις του ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Πριν αναλάβει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ακίνητης Περιουσίας στον όμιλο της ΕΤΕ, κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις στον Όμιλο Eurobank EFG, όπου διετέλεσε Επικεφαλής του Real Estate του Ομίλου, Διευθυντής Στεγαστικής Πίστης και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Properties.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Eurobank Properties A.E.E.A.Π. πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 2006 καθώς και η αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου το 2007, συγκεντρώνοντας συνολικά περίπου €450εκ.. Στο παρελθόν, εργάστηκε επί σειρά ετών σε διευθυντικές θέσεις του ευρύτερου δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.
Ο Α. Καρυτινός, FRICS, είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακού διπλώματος στην Περιφερειακή Ανάπτυξη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και διδακτορικού τίτλου στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο Warwick (Μεγ. Βρετανία) και έχει δημοσιεύσει σημαντικό αριθμό άρθρων στον οικονομικό τύπο καθώς και σε εξειδικευμένα έντυπα του real estate καθώς και σημαντικό αριθμό ακαδημαϊκών μελετών.

Οι ως άνω εκλογές του νέου μέλους Δ.Σ. και του Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου θα τεθούν προς έγκριση, σύμφωνα με τον νόμο από την επόμενη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη