Trending

Η συχνότητα του Alter στο κράτος;

Πλήρης αβεβαιότητα επικρατεί σχετικά με το ποιό θα είναι το μέλλον της συχνότητας του Alter καθώς το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την αίτηση υπαγωγής του καναλιού στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Όπως αναφέρει το δικαστήριο "Δεν επήλθε συμφωνία μεταξύ της πλειοψηφίας των πιστωτών και της εταιρείας που οφείλει, από τη διαμεσολάβηση του πραγματογνώμονα Ιωάννη Καταγή, αν και μεσολάβησε μεγάλο χρονικό διάστημα. Από την επιστολή του προς τη νομική σύμβουλο της εταιρίας, πιθανολογήθηκε ότι δεν υπήρχε μέχρι τότε στρατηγικός επενδυτής και πως η κυπριακών συμφερόντων εταιρία Dalcera LTD η οποία έκανε την εμφάνισή της, δεν έχει ανεύρει νέους χρηματικούς πόρους για αποτελεσματική επαναφοράς της επιχείρησης."

Με βάση αυτά τα δεδομένα τα ενδεχόμενα που είναι ανοικτά προς το παρόν περιλαμβάνουν και την πιθανότητα οι αναλογικές συχνότητες του καναλιού να περάσουν στον έλεγχο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και να δημοπρατηθούν στη συνέχεια. Επίσης θα μπορούσαν ιδιωτικά κανάλια ή η ΕΡΤ να πάρουν τις αναλογικές συχνότητες.

Για τις ψηφιακές συχνότητες αυτές ή θα περάσουν στον έλεγχο του Δημοσίου ή θα χρησιμοποιηθούν από άλλους σταθμούς.


<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη