Trending

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ "κρέμασε τα παπούτσια του" για πάντα [video]

Την απόφασή του να σταματήσει την ενεργό δράση σαν ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε σήμερα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος θεωρείται από τους σημαντικότερους παίκτες της εποχής.

Ο 38χρονος αθλητής αιφνιδίασε με την απόφασή του καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεωρούσαν ότι θα συνέχιζε να παίζει για ακόμη περισσότερο διάστημα.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στη διάρκεια της καριέρας του έχει κατακτήσει ουκ ολίγα τρόπαια μεταξύ των οποίων το Champions League, έξι πρωταθλήματα Αγγλίας και ένα πρωτάθλημα Ισπανίας.

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για το γεγονός αναφέροντας χαρακτηριστικά "Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Ντέιβιντ Μπέκαμ, αποχώρησε από το ποδόσφαιρο. Ο 38χρονος μέσος είχε 115 διεθνείς συμμετοχές, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για παίκτη εκτός τερματοφυλάκων, ενώ φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού των "Τριών Λιονταριών" σε 58 αγώνες. Ο Μπέκαμ κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ, έξι τίτλους στην Πρέμιερ Λιγκ και δύο Κύπελλα Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον τίτλο του ισπανικού πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Μαδρίτης, προτού υπογράψει στους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Τον Ιανουάριο υπέγραψε συμβόλαιο πέντε μηνών με την Παρί Σεν Ζερμέν και δώρισε τις αποδοχές του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς".

Ακολουθεί video με highlists από την καριέρα του Ντέιβιντ Μπέκαμ:

<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη