Trending

Μαϊλλης: δυσκολίες στη ρευστότητα και πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου

Η Μ.Ι.MAΪΛΛΗΣ ΑΕΒΕ - Συστήματα & Τεχνολογία Βιομηχανικής Συσκευασίας και η θυγατρική της STRAPTECH έχουν γνωστοποιήσει στους εργαζόμενους τους στην Αλεξανδρούπολη, ότι προτίθενται να ξεκινήσουν πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου από την 3η Ιουνίου 2013.

Η υλοποίηση του προγράμματος εθελουσίας εξόδου, δηλώνει η εταιρία, είναι άμεση ως συνέπεια της πρόσφατης αλλαγής των όρων πληρωμής των προμηθευτών πλαστικών υλών που ακολούθησε μετά την πρόσφατη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του Ομίλου για το έτος 2012.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τους νέους  όρους πληρωμής για την προμήθεια των απαραίτητων Α’ Υλών, η συνέχιση της λειτουργίας των εργοστασίων  στα ίδια επίπεδα απαιτεί  αυξημένη επιπλέον ρευστότητα  ιδιαίτερα υψηλού ποσού.

Λόγω του γεγονότος, συνεχίζει η ανακοίνωση, ότι η επιπλέον ρευστότητα αυτού του επιπέδου δεν είναι διαθέσιμη για να αγορασθούν οι απαραίτητες Α’ ύλες, καθίσταται  αναπόφευκτη η μείωση της παραγωγής του εργοστασίου της Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η διοίκηση του Ομίλου για την στήριξη της συνέχισης της λειτουργίας του.

Τέλος ο Όμιλος δηλώνει ότι εντός των προσεχών ημερών οι εταιρείες θα κοινοποιήσουν εγγράφως τους όρους του προγράμματος στους εργαζομένους.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη