Trending

ΟΤΕ: νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ εξέλεξε σήμερα, ως νέο μη εκτελεστικό μέλος τον κ. Raphael Kübler, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μη εκτελεστικού μέλους κ. Timotheus Höttges, για το υπόλοιπο της θητείας αυτού, ήτοι μέχρι την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων έτους 2015.

O κ. Raphael Kübler είναι Ανώτατος Αντιπρόεδρος σε θέματα Ελέγχου Ομίλου στην Deutsche Telekom AG από το 2009, υπεύθυνος για τον χρηματοοικονομικό προγραμματισμό, την ανάλυση και την οργάνωση όλου του Ομίλου της Deutsche Telekom, καθώς και τη χρηματοοικονομική διαχείριση της κεντρικής διοίκησης και των κοινών υπηρεσιών του Ομίλου της Deutsche Telekom. Από το 2003 έως το 2009 ο κ. Kübler διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Θεμάτων της T-Mobile Deutschland GmbH, την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της  Deutsche Telekom AG στην Γερμανία.

Στη θέση αυτή ολοκλήρωσε διάφορα προγράμματα μείωσης κόστους, ανέπτυξε μηχανισμούς καθοδήγησης για τις πωλήσεις και τις επενδύσεις στην αγορά και εισήγαγε μία νέα κουλτούρα προσανατολισμένη στην παροχή υπηρεσιών σε όλες τις χρηματοοικονομικές λειτουργίες που έχουν επαφή με τον πελάτη. Από το 2000 έως το 2003 ο κ. Kübler διετέλεσε Ανώτατος Αντιπρόεδρος σε θέματα Συγχωνεύσεων & Εξαγωγών του Ομίλου της Deutsche Telekom. Ο κ.  Kübler είναι μέλος των εποπτικών συμβουλίων της T-Systems International, της T-Mobile USA, Inc. και της Deutsche Telekom Kundenservices GmbH, της θυγατρικής εταιρείας της Deutsche Telekom AG σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη