Trending

Star channel: έρχονται απολύσεις

Πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου έχει ξεκινήσει στο Star channel εδώ και ημέρες αλλά οι ιθύνοντες αναφέρουν ότι δεν προχωρά με ικανοποιητικό ρυθμό.

Οι εργαζόμενοι που έχου δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή θεωρούνται λίγοι και το κανάλι προσανατολίζεται είτε στην παράταση της χρονικής προθεσμίας με αμφίβολα αποτελέσματα είτε στη λύση των μαζικών απολύσεων τους επόμενους μήνες.

Τα κίνητρα που δίνονται στους εργαζόμενους είναι τα ακόλουθα:
  • οι αποζημιώσεις θα πηγαίνουν κλιμακωτά ανάλογα με την προϋπηρεσία του εργαζόμενου ξεκινώντας από +2 μισθούς για όσους προσλήφθηκαν μέχρι 31/12/2010 και φθάνοντας μέχρι +4 μισθούς για προσλήψεις έως τις 31/12/2001
  • Παράλληλα θα δοθεί και αποζημίωση σε μορφή bonus εάν η συμμετοχή στην εθελούσια έξοδο έχει δηλωθεί μέχρι 30/4/2013 ξεκινώντας από 2.500 ευρώ και φθάνοντας κατά περίπτωση τα 5.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, όπως δημοσίευσε το Biznews στις 26/4/2013, είχε τεθεί στο τραπέζι και το σχέδιο συγχώνευσης του MEGA με το Star λόγω κοινού μετόχου (Οικ. Βαρδινογιάννη) όμως δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής καθώς χρειάζεται και η συγκατάθεση των υπόλοιπων μετόχων του MEGA.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη