Trending

Αποχώρηση Βαρδινογιάννη από την Hellenic Seaways

Την αποχώρησή του από την προεδρία της Hellenic Seaways (HSW) ανακοίνωσε ο Γιάννης Σ. Βαρδινογιάννης με γνώμονα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, το συμφέρον της εταιρείας και των μετόχων.

"Σε μια εποχή που η εταιρεία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της κάνοντας ότι μπορεί για να αντεπεξέλθει στις συνέπειες της κρίσης που πλήττει συνολικά την ελληνική ακτοπλοΐα, δεν υπάρχουν περιθώρια να διακυβεύεται το μέλλον μιας από τις σημαντικότερες ελληνικές δυνάμεις στο Αιγαίο με δήθεν προσκόμματα που προσωποποιούν φανταστικά σενάρια για να κρύψουν επεκτατικές στρατηγικές. Η Hellenic Seaways, η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία, είναι και θα παραμείνει μεγαλύτερη από κάθε έναν και κάθε μια απ' όσους αποτελούν την εκάστοτε διοίκησή της. Αυτό θα το φροντίσουν μεταξύ άλλων και οι μέτοχοί της, που παραμένουν σταθερά προσηλωμένοι στο καλό της εταιρείας."

Η Τράπεζα Πειραιώς, μεγαλομέτοχος της HSW συναίνεσε στην παραίτησή του. Το παρασκήνιο αναφέρει ότι ο Γιάννης Σ. Βαρδινογιάννης παραιτήθηκε και εξαιτίας της κίνησης του μετόχου της HSW (μέσω Μινωικών Γραμμών) Εμ. Γκριμάλντι, να δρομολογήσει πλοίο στη γραμμή Κόρινθος-Ιταλία, εκεί όπου δραστηριοποιείται με επιτυχία η HSW.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη