Trending

Αντί για ξενοδοχειακό εξοπλισμό εταιρία courier διακινούσε αναβολικά

Χθες το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με ελεγκτή του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ), πραγματοποίησαν έλεγχο σε αποθήκη εταιρείας ταχυμεταφορών, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, κατά τον οποίο εντόπισαν δέματα που περιείχαν μεγάλες ποσότητες αναβολικών ουσιών.

Συγκεκριμένα εντοπίσθηκαν δέματα, τα οποία είχαν προορισμό την Πορτογαλία και περιείχαν συνολικά 1.631 κουτιά αναβολικών φαρμακευτικών σκευασμάτων.  
Ως αποστολέας φέρεται ελληνική εταιρεία, με ελλιπή και προφανώς πλαστά στοιχεία και το περιεχόμενο των δεμάτων είχε χαρακτηριστεί ως ξενοδοχειακός εξοπλισμός.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η εταιρεία με τα παραπάνω στοιχεία, κατά το τελευταίο τετράμηνο απέστειλε σε διάφορες χώρες τις Ευρώπης παρόμοια φορτία, με περιεχόμενο τουλάχιστον 32.000 κουτιά αναβολικών σκευασμάτων.

Τα ανωτέρω αναβολικά σκευάσματα παραδόθηκαν στον Ε.Ο.Φ. για εξέταση. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη