Trending

Εμπλοκή στην εξαγορά του ΟΠΑΠ από την Emma Delta-Μελισσανίδη

Σοβαρή εμπλοκή φαίνεται ότι έχει προκύψει στην διαδικασία πώλησης του ΟΠΑΠ στην κοινοπραξία Emma Delta που συμμετέχει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αιτία είναι το τριετές συμβόλαιο του ΟΠΑΠ με την Intralot του Σωκράτη Κόκκαλη και η δωδεκαετής άδεια για τα Κρατικά Λαχεία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ Κ. Λουρόπουλος δέχεται απειλές από Έλληνα μέτοχο στην κοινοπραξία Emma Delta όπως ανέφερε σε e-mail του.

Η σπουδή της Κυβέρνησης για να προχωρήσει το deal της εξαγοράς του ΟΠΑΠ είναι μεγάλη καθώς εάν ακυρωθεί θα χρειαστούν επιπρόσθετα μέτρα για να επιτευχθούν οι στόχοι. Παράλληλα οι ιθύνοντες διαψεύδουν τα σενάρια περί παραίτησης του προέδρου του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κοινοπραξίας Emma Delta παραμένει πλήρως αφοσιωμένη στη συμφωνία για την απόκτηση του 33% του ΟΠΑΠ. Παρά τα δημοσιεύματα περί ακύρωσης συμφωνιών δεν προσπαθεί να παρέμβει με κανένα τρόπο. Μοναδική της μέριμνα είναι, όπως δηλώνει,
να διασφαλίσει ότι το νομικό πλαίσιο που διέπει τα συμβόλαια του ΟΠΑΠ είναι απολύτως σεβαστό και τηρείται από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη