Trending

Στον Σ. Κόκκαλη η ανάθεση από τον ΟΠΑΠ

Με ανακοίνωσή του ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει το τέλος της διελκυνστίδας που είχε προκύψει τις τελευταίες ημέρες για την ανάθεση της σύμβασης τεχνολογικού παρόχου στην Intralot του Σ. Κόκκαλη.

Είχε προηγηθεί αρκετό παρασκήνιο και εξώδικο της Intralot προς τον ΟΠΑΠ. Διαβάστε εδώ τη σχετική ανακοίνωση του ΟΠΑΠ:

"Η ΟΠΑΠ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό σύμφωνα με το Ν.3556/2007 και τη με αριθμό 3/347/12.7.2005 απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά τη συνεδρίαση της 19/6/2013 ανακήρυξε ομόφωνα την ανώνυμη εταιρεία «ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ» ανάδοχο του διαγωνισμού με αριθμό πρωτοκόλλου Α/18054/04.08.2011 «για την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία όλου του απαραίτητου εξοπλισμού για νέο λειτουργικό σύστημα όλων των παιχνιδιών της Εταιρείας και τη μετάβαση των υφισταμένων λειτουργιών της ΟΠΑΠ Α.Ε. σε αυτό, καθώς επίσης και για την παροχή υπηρεσιών προληπτικής και διορθωτικής συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης του υπό προμήθεια εξοπλισμού και λογισμικού».

Η εν λόγω εταιρεία θα κληθεί από την ΟΠΑΠ Α.Ε. για την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων και την προσκομιδή της προβλεπόμενης εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης."
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη