Trending

Λιποθυμικό επεισόδιο Σαμαρά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του [video]

Το 9ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε εξέλιξη με την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά να είναι σήμερα το κύριο σημείο.

Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως ήρθε να ταράξει την ομαλή, κατά τα άλλα, διεξαγωγή. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Αντώνης Σαμαράς αισθάνθηκε αδιαθεσία και αναγκάστηκε να τη διακόψει.  Απευθυνόμενος προς το κοινό την ώρα που μιλούσε ζήτησε συγγνώμη από τους συνέδρους λέγοντας "πρέπει να κάτσω για δύο λεπτά".

Οι υπεύθυνοι μιλούν για λιποθυμικό επεισόδιο καθώς ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ταλαιπωρείται από γαστρίτιδα τις τελευταίες ημέρες. Λίγη ώρα αργότερα ο Πρωθυπουργός επανήλθε στο βήμα και συνέχισε την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά "στους αγώνες μένουμε πάντα όρθιοι".

Η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει: "Η ίωση, σε συνδυασμό με το επιβαρυμένο του πρόγραμμα, είχε ως αποτέλεσμα να αισθανθεί προσωρινή αδιαθεσία στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και να διακόψει την ομιλία του για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε την ομιλία του και επέστρεψε στην οικία του."


Δείτε εδώ video με το λιποθυμικό επεισόδιο:

<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη