Trending

Online Marketing Conference 2013 στην Αθήνα

Το Online Marketing Conference 2013 διοργανώνεται αύριο από τη Boussias Communications στο Maroussi Plaza.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: "To online marketing conference αποσκοπεί στο να αποτυπώσει τον παλμό των εξελίξεων και να αναδείξει τις τελευταίες τάσεις, αλλά και βέλτιστες πρακτικές τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο αναφορικά με την αξιοποίηση των online δυνατοτήτων. Παράλληλα, το συνέδριο θα αποτελέσει πλατφόρμα συνάντησης όλων των εμπλεκόμενων μερών στον χώρο του online marketing.

Μπορεί το ψηφιακό μάρκετινγκ να μεταλλάσσεται διαρκώς, με νέα δεδομένα, πρακτικές και τεχνολογικές εξελίξεις να μεταβάλλουν το online περιβάλλον, ωστόσο είναι πλέον ξεκάθαρο πως το βασικό πλαίσιο για τα brands αποτελείται από τέσσερις οι κεντρικές επιταγές:

  • την αυξανόμενη βαρύτημα του digital στην επενδυτική στρατηγική των διαφημιζομένων, τόσο σε κονδύλια όσο και σε δεξιότητες
  • την έμφαση στην καινοτομία ώστε η μάρκα να ξεχωρίσει σε ένα πολυμορφικό και συχνά αχανές περιβάλλον
  • την ανάγκη για συνεχή επικοινωνία με τον καταναλωτή, μέσω πολλαπλών καναλιών
  • την ενσωμάτωση του online marketing στο πλέγμα ενεργειών μίας καμπάνιας αλλά και στην ευρύτερη επικοινωνιακή στρατηγική.

Το Online Marketing Conference '13 θα εξετάσει τα παραπάνω ζητήματα σε διακριτές ενότητες, με την συμμετοχή κορυφαίων ειδημόνων από τον διεθνή χώρο αλλά και μέσω ομιλιών και πάνελ ανώτατων στελεχών της ελληνικής αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο: http://onlinemarketingconference.boussiasconferences.gr
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη