Trending

Public: Βραβείο για την αύξηση της απασχόλησης

Τα καταστήματα Public, μέλος του ομίλου εταιριών Olympia Development του Π. Γερμανού, απέσπασαν το βραβείο Αύξησης της Απασχόλησης στα Βραβεία ΕΒΕΑ 2013. Το βραβείο Αύξησης της Απασχόλησης –σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα μας- αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βραβεία του θεσμού ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΒΕΑ για επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το βραβείο παρέλαβε ο CEO του κλάδου retail του Ομίλου Π. Γερμανού, κ. Ρόμπυ Μπουρλάς ο οποίος δήλωσε σχετικά «Ξεκινήσαμε το 2005 με 1 κατάστημα και 50 εργαζόμενους. Σήμερα έχουμε 33 καταστήματα και περισσότερους από 1300 εργαζόμενους, ενώ το τελευταίο χρόνο δημιουργήσαμε 350 νέες θέσεις εργασίας. Θεωρώ ότι η ανεργία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη χρονική στιγμή στη χώρα μας κι εύχομαι κι άλλες επιχειρήσεις να δουν την κρίση σαν ευκαιρία και να επενδύσουν δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.»

Ήδη μέσα σε ένα χρόνο, τα καταστήματα Public, με ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης έχουν καταφέρει να τριπλασιάσουν το δίκτυο τους, που σήμερα αριθμεί 31 φυσικά και 2 ηλεκτρονικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ στόχος είναι μέχρι το τέλος του έτους η αλυσίδα να φτάσει τα 50 καταστήματα.

Ο κ. Πάνος Γερμανός, συνεχίζει η ανακοίνωση, καθ’ όλη τη διάρκεια της 30ετούς επιχειρηματικής πορείας του στην Ελλάδα στηρίζει τη χώρα με συνεχείς επενδύσεις στις εταιρίες του και σε ανθρώπινο δυναμικό. Πρόσφατα ο Όμιλος Olympia, συμφερόντων του επιχειρηματία, προχώρησε σε επενδύσεις ύψους 100 εκ. ευρώ στην Ελλάδα με στόχο την ενίσχυση του retail κλάδου του Ομίλου, με αιχμή του δόρατος την αλυσίδα καταστημάτων Public. Τα καταστήματα Public, διαθέτουν μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων πολιτισμού και τεχνολογίας αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεπικοινωνίας σε συνεργασία με τη WIND.

Και η ανακοίνωση καταλήγει, η ευρεία γκάμα των καταστημάτων Public σε προϊόντα τεχνολογίας και πολιτισμού, η εξειδίκευση του προσωπικού, η πλούσια ατζέντα εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα αλλά κι η συνολική ψυχαγωγική εμπειρία που αποκομίζει ο καταναλωτής είναι τα στοιχεία εκείνα που έχουν τοποθετήσει τα καταστήματα Public ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού καλλιεργώντας το έδαφος για την ανάπτυξη νέων καταστημάτων.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη