Trending

Αποχωρεί ο Β.Βαρδινογιάννης από το MEGA;

Η κίνηση του Βαρδή Βαρδινογιάννη να ενισχύσει το STAR με την συνεργασία του Νίκου Χατζηνικολάου δεν άφησε ανεπηρέαστες τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους μετόχους του MEGA Channel.

Έτσι την 1η Ιουλίου συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του MEGA (Τηλέτυπος) με στόχο την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Σημειώνεται ότι η συμμαχία ΔΟΛ - Πήγασου (Ψυχάρη - Μπόμπολα) έχει την πλειοψηφία.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση:


"Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 5ης Ιουνίου 2013 και συμφώνως προς το νόμο και το άρθρο 10 του καταστατικού, καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας με την επωνυμία “ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ” σε Εκτακτη Γενική Συνέλευση, την 1η Ιουλίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στo ξενοδοχείο «HILTON», επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 46 του δήμου Αθηναίων, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:

-       Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση  έχουν μόνο τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που εμφανίζονται ως μέτοχοι της εταιρείας στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων που τηρείται στην «Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.» (ΕΧΑΕ) κατά την έναρξη της 26ης Ιουνίου 2013 (ημερομηνία καταγραφής). Η μετοχική ιδιότητα θα πιστοποιείται μέσω ηλεκτρονικής σύνδεσης απ’ ευθείας της εταιρείας με τα αρχεία της ΕΧΑΕ. 

Για τη συμμετοχή στη Συνέλευση δεν απαιτείται η δέσμευση μετοχών ή η τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας. Διορισμός ή ανάκληση αντιπροσώπου του μετόχου πρέπει να κοινοποιείται στην εταιρεία τουλάχιστον τρείς ημέρες πριν την ημερομηνία της συνεδριάσεως."
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη