Trending

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αλλάζει ο Επικεφαλής

Μεγάλη αλλαγή στα υψηλά κλιμάκια διοίκησης της ΑΒ Βασιλόπουλος, για την οποία είχε προειδοποιήσει το Biznews, (με το άρθρο ΑΒ Βασιλόπουλος: προς αλλαγή Διοίκησης;) επιβεβαιώνεται με ανακοίνωση της εταιρίας.

Συγκεκριμένα αποχωρεί ο μέχρι σήμερα Chief Operating Officer Γιάννης Κυρίτσης ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του COO - Delhaize για τις χώρες Σερβίας, Βοσνίας & Ερζεγοβίνης και Μαυροβούνιου. Σημειώνεται ότι ο κος Κυρίτσης είχε αναλάβει COO στην Ελλάδα την άνοιξη του 2011.

Νέος COO για την Ελλάδα είναι ο Λεωνίδας Βρεττάκος. Ο κος Βρεττάκος ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στον χώρο του Retail και των Πωλήσεων, το 1990 στην εταιρεία CONTINENT HELLAS. Το 1997 προσελήφθη στην ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ αναλαμβάνοντας τη θέση του Διευθυντή Αγορών  και το 1998  προήχθη στη θέση του  Εκτελεστικού Εμπορικού Διευθυντή και μέλους του Steering Committee. Στην θέση αυτή παρέμεινε μέχρι και 30/11/2007 και στη συνέχεια ανέλαβε Εκτελεστικός Διευθυντής Επιχ. Ανάπτυξης, Στρατηγικής & Marketing. Τον Ιούλιο του 2011 προήχθη σε  Senior Vice President, ΝΑ Ευρώπης  υπεύθυνος Strategy, Marketing & Business Development, θέση που κατείχε έως σήμερα. 

Οι κ.κ. Βρεττάκος και Κυρίτσης θα αναφέρονται στον Κώστα Μαχαίρα, CEO Νοτιανατολικής Ευρώπης και Ασίας και Executive Vice President του Delhaize Group στο οποίο ανήκει η ΑΒ Βασιλόπουλος.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη