Trending

Αλλάζει χέρια η Peugeot στην Ελλάδα

Mετά την ανάθεση της αντιπροσωπείας της Renault στην Ελλάδα στον Όμιλο Θεοχαράκη έρχεται και η επίσημη επιβεβαίωση για τη μεταβίβαση της αντιπροσωπείας της Peugeot στον Όμιλο Συγγελίδη.

Ο Όμιλος Συγγελίδη έχει και την αντιπροσωπεία της Citroen και η συνεργασία με την Peugeot αναμένεται να ξεκινήσει πριν το τέλος του 2013. Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα την αντιπροσωπεία της Peugeot για την Ελλάδα είχε η Lion Hellas.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Ως μέρος της στρατηγικής για τη βελτιστοποίηση των πωλήσεων που τέθηκε σε εφαρμογή στην Ευρώπη από το 2012 και δεδομένης της κατάστασης στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, ο Όμιλος PSA Peugeot Citroen αποφάσισε να ενοποιήσει τις δραστηριότητες εισαγωγής και διανομής υπό έναν συνεργάτη αντί για δύο.

Έτσι, επελέγη ο Όμιλος Συγγελίδη για να αναλάβει την εισαγωγή της Peugeot στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Συγγελίδη εισάγει αυτοκίνητα και ανταλλακτικά της Citroen από το 1971 και έχει αποδείξει την ικανότητά του να επιτύχει μία σημαντική θέση στην ελληνική αγορά, μέσω του επαγγελματισμού και της αφοσίωσής του. Η νέα δομή θα θέσει σε εφαρμογή επίσης τις πιο αποτελεσματικές συνεργασίες για τις δύο μάρκες προς όφελος του μελλοντικού δικτύου της Peugeot και θα εστιάσει την πλήρη προσοχή της στην ικανοποίηση των πελατών της Peugeot. Η νέα εταιρεία θα τεθεί σε λειτουργία το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους."
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη