Trending

Ελένη Μενεγάκη: σκληρές διαπραγματεύσεις για το παχυλό συμβόλαιό της

Σκληρές διαπραγματεύσεις λαμβάνουν χώρα στον Alpha καθώς η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι διατεθειμένη να μειώσει δραστικά την αμοιβή της.

Για το νέο της συμβόλαιο δηλώνει προς στελέχη και συντελεστές της εκπομπής ότι δεν δέχθηκε μείωση τα τελευταία 2 χρόνια ούτε 1% θα δεχθεί τώρα που η αγορά ανακάμπτει; Αυτά φαίνεται να δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ενώ οι ιθύνοντες του καναλιού ζητούν μείωση στο συμβόλαιό της κατά 30%.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο συμβόλαιο της γνωστής παρουσιάστριας ήταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στα 125.000 ευρώ το μήνα, με τα 75.000 ευρώ να είναι η αμοιβή από τον Alpha και τα υπόλοιπα χορηγίες και bonus τηλεθέασης.

Οι συντελεστές της εκπομπής περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις καθώς κάποιοι εξ αυτών δεν έχουν συμβόλαια με το κανάλι και η τύχη τους εξαρτάται από την παραμονή ή όχι της Ελένης Μενεγάκη στον κανάλι της Κάντζας.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλάζει ριζικά το concept της εκπομπής στα πλαίσια του σχεδιασμού για το φθινόπωρο με το σκηνικό να θυμίζει εσωτερικό σπιτιού με κουζίνα, καθιστικό, κρεβατοκάμαρα, κήπο, κ.ο.κ.

Οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου είναι και αυτές στη διάρκεια των οποίων οι δύο πλευρές θα αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.
Θέλετε να κάψετε το λίπος αποτελεσματικά και υγιεινάΚάντε κλικ εδώ
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη