Trending

Η ελληνική startup Dopios εξασφάλισε χρηματοδότηση 120.000 ευρώ από το OpenFund

Η ελληνική startup σκηνή είναι ζωντανή. Τελευταία επιτυχημένη προσπάθεια έρχεται από την Dopios η οποία δημιουργεί μια κοινότητα από ντόπιους που προσφέρουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες σε ταξιδιώτες που επισκέπτονται τον τόπο τους.

Η Dopios ανακοίνωσε την επέκτασή της σε αριθμό από διεθνείς προορισμούς και ταυτόχρονα τη χρηματοδότησή της από το OpenFund με 120.000 ευρώ.

Η ψηφιακή πλατφόρμα φιλοδοξεί να αποτελέσει το τρίτο βήμα όταν ταξιδεύει κανείς, ύστερα από έναν τρόπο να πας και ένα μέρος να μείνεις, σε βοηθά να βρεις έναν ντόπιο που θα σου δείξει τον τόπο του.

Η εταιρεία παρέχει σε ντόπιους τη δυνατότητα να συναντήσουν ταξιδιώτες και να μοιραστούν τα όσα γνωρίζουν για τον τόπο τους αντί αμοιβής, ενώ οι ταξιδιώτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να γευτούν ένα μέρος με τον τρόπο που το κάνουν οι ντόπιοι, σαν να ζούσαν για καιρό εκεί. Μετά την Ελλάδα, την Κωνσταντινούπολη και το Σαν Φρανσίσκο, η πλατφόρμα αναπτύσσεται σε 15 νέους προορισμούς, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Βαρκελώνη και το Μπουένος Αϊρες.
Αδυνατείστε υγιεινά και αποτελεσματικά. Δείτε πως: Κάντε κλικ εδώ
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη