Trending

Καταγγελία της ΓΕΝΟΠ: ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος δεν έχει καν πτυχίο

Η τοποθέτηση του κου Γιαρέντη ως επικεφαλής του Διαχεριστή Δικτύου Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων κυρίως, όπως αναφέρουν οι επικριτές, γιατί πρόκειται για κομματική επιλογή, χωρίς αντίστοιχη εμπειρία και χωρίς πτυχίο (!).

Η ΓΕΝΟΠ εκφράζει την αντίθεσή της για τη συγκεκριμένη επιλογή στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Οι πρόσφατες αλλαγές στο ΔΣ και το Εποπτικό Συμβούλιο του ΑΔΜΗΕ αποτελούν την κορύφωση της αναξιοκρατίας, του κομματισμού και του φαρισαϊσμού της κυβέρνησης, η οποία προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδιά της, αντικατέστησε έμπειρα στελέχη με επιτυχημένη πορεία στην Εταιρία, με ανθρώπους του κομματικού σωλήνα.

Η τοποθέτηση του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου -και όχι μόνο-, ο οποίος πέρα από το ότι δεν έχει πανεπιστημιακό πτυχίο, δεν έχει ούτε την εμπειρία , ούτε τις εξειδικευμένες γνώσεις που απαιτούνται για εταιρίες σαν τον ΑΔΜΗΕ, μόνο ένα πράγμα δείχνει: Ότι αυτή η κυβέρνηση προκειμένου να εκτελέσει τις εντολές των αφεντικών της δεν σταματά μπροστά σε τίποτα. Με τέτοιες κυβερνήσεις και τέτοιες διοικήσεις το μέλλον της χώρας και των εργαζομένων είναι προδιαγεγραμμένο."
Θέλετε να χάσετε κιλά άμεσα και αποτελεσματικά; Κάντε κλικ εδώ
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη