Trending

Νέα σύμβαση Intrasoft - Ευρωπαϊκής Επιτροπής αξίας 26 εκατομμυρίων ευρώ

Κοινοπραξία, με επικεφαλής την INTRASOFT International, επιλέχθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης της ΕΕ να υλοποιήσει σύμβαση-πλαίσιο με πιθανή εκτιμώμενη αξία 26 εκατ. ευρώ. Το έργο αφορά στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε τεχνικό αλλά και σε επιχειρησιακό επίπεδο για την κάλυψη αναγκών των διευρωπαϊκών πληροφοριακών συστημάτων των Τελωνείων και Φορολογίας των κρατών μελών της ΕΕ (ITSM2 Lot 2). Η σύμβαση αυτή -μέγιστης διάρκειας πέντε ετών- ενισχύει περαιτέρω την επιτυχημένη και μακρόχρονη δραστηριότητα της εταιρίας στον καθετοποιημένο χώρο της Φορολογίας και των Τελωνείων.

Η συμμετοχή της INTRASOFT International εκτιμάται ότι μπορεί να ανέλθει έως το 67% του συνολικού προϋπολογισμού του έργου. Στην κοινοπραξία μετέχουν επίσης οι Sword Technologies και η ΙΒΜ Βελγίου. Στο πλαίσιο του έργου, η INTRASOFT International θα υποστηρίξει τον συντονισμό της υλοποίησης των διευρωπαϊκών συστημάτων (Trans-European systems – TES) στα κράτη μέλη της ΕΕ. Ενδεικτικά, θα παρέχει υπηρεσίες στα πληροφοριακά συστήματα τελωνείων, στο σύστημα ελέγχου των ειδικών φόρων κατανάλωσης, στη φορολογία και στον νέο τελωνειακό κώδικα.

Η Γενική Διεύθυνση Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης έχει κομβικό ρόλο στο σχεδιασμό και συντονισμό των πολιτικών της ΕΕ για τα τελωνεία, τη φορολογία και τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης. Για την εκπλήρωση του έργου της, αξιοποιεί ένα σύνολο πληροφοριακών συστημάτων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών και διασφαλίζουν τη συνέχεια της λειτουργίας των τελωνειακών και φορολογικών διαδικασιών εντός της ΕΕ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, κ. Αθανάσιος Κωτσής δήλωσε: «Μας τιμά ιδιαίτερα η εκ νέου επιλογή της ΕΕ να συμβάλλουμε στη δύσκολη αλλά πολύ σημαντική αποστολή της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης, που έχει στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία των τελωνειακών και φορολογικών διαδικασιών εντός της ΕΕ. Για άλλη μια φορά, η σύμβαση αυτή με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στον Όμιλό μας και τις λύσεις του, ενισχύοντας την ήδη ισχυρή πανευρωπαϊκή φήμη της εταιρίας μας ως αξιόπιστου συνεργάτη του Ευρωπαϊκού δημόσιου τομέα στο χώρο της πληροφορικής.»
Αδυνατείστε υγιεινά και αποτελεσματικά. Δείτε πως: Κάντε κλικ εδώ
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη