Trending

Network Systems Security: Νέος Εμπορικός Διευθυντής

Kαθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή ανέλαβε από 1/7/2013 στην  εταιρία NSS (Network System Security), αντιπρόσωπο και διανομέα ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής  ο Γιώργος Κουϊμηντζής. 

Ο Γιώργος Κουϊμηντζής έρχεται να ενισχύσει το εμπορικό τμήμα της εταιρίας NSS έχοντας συνολικά 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα της διανομής προϊόντων και υπηρεσιών πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και συστημάτων υποδομής. 

Στη διάρκεια της καριέρας του έχει αναλάβει με επιτυχία θέσεις αυξημένης ευθύνης σε σημαντικές εταιρείες, όπως οι Info-Quest και η Fujitsu Technology Solutions, με πεδίο δράσης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Είναι κάτοχος πτυχίου από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο των Αθηνών καθώς επίσης και μεταπτυχιακού διπλώματος ΜSc από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. 

Ως Εμπορικός Διευθυντής της NSS, ο Γιώργος Κουϊμηντζής θα έχει στην ευθύνη του τις πωλήσεις για το σύνολο των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρίας στο κανάλι διανομής των μεταπωλητών εντός και εκτός Ελλάδος. 
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη