Trending

Ολυμπιακός: ξεκινά η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας - πόσο κοστίζουν [πίνακας]

Η Τρίτη 16/7 είναι η ημέρα έναρξης πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους νέους κατόχους και η ομάδα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση αναφέροντας:
"Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο 13/07, η διαδικασία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας στους περσινούς κατόχους.

Την Δευτέρα 15/7 ώρες 10:00-16:00 θα πραγματοποιηθεί η εξυπηρέτηση των κατόχων εκείνων οι οποίοι έχουν ανανεώσει το εισιτήριο διαρκείας τους και επιθυμούν αλλαγή της θέση τους (είναι υποχρεωτική η επιστροφή της απόδειξης και του εισιτηρίου διαρκείας τους για να γίνει η αλλαγή).

Από την Τρίτη, 16 Ιουλίου, θα μπορούν, όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2013/2014, να προσέρχονται στο Τμήμα εισιτηρίων διαρκείας, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», καθημερινά ώρες 10:00-18:00 και ταυτόχρονα το Call Center, στο τηλέφωνο 210-4800920, θα εξυπηρετεί όσους φιλάθλους θέλουν να αγοράσουν τηλεφωνικά, με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση.

Ακόμα, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας και μέσω του επίσημου site της ομάδα μας www.olympiacos.org, στον σύνδεσμο ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ".

Δείτε στον πίνακα πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια διαρκείας ανά κατηγορία (κάντε κλικ στην εικόνα για μεγένθυση):

<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη