Trending

Ρέμος: ασύλληπτες βρισιές για Σόιμπλε και Μέρκελ σε συναυλία στην Ψαρού [video]

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με video και αποκαλύψεις σχετικά με την πρόσφατη συναυλία του Αντώνη Ρέμου σε γνωστό κλαμπ στη φημισμένη Ψαρού της Μυκόνου.

Μπορεί η Ελλάδα να γνωρίζει άγρια λιτότητα λόγω κρίσης αλλά εκεί φαίνεται ότι είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.

Σαμπάνιες 25.000 (το μπουκάλι !) και άνω ανοίχθηκαν κατά εκατοντάδες από επιχειρηματίες, εφοπλιστές, celebrities κ.ο.κ. που συναντήθηκαν σε γνωστό κλαμπ.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο Αντώνης Ρέμος από το μικρόφωνο έβριζε τη Μέρκελ "κου@@@" και είπε για τον Σόιμπλε ότι "Αυτά θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο π...".

Όπως ήταν αναμενόμενο οι αντιδράσεις την επόμενη ημέρα ήταν αρκετές από όσους ενοχλήθηκαν ενώ υπήρχαν και υποστηρικτές του.

Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα ο Αντώνης Ρέμος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις "δεν πίνω σαμπάνιες, δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι! Εγώ το μόνο που κάνω είναι να τραγουδώ και να προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο και προσπαθώ να το κάνω καλά. Γι’ αυτό και μόνο μπορώ να απολογηθώ».

"είναι χιούμορ που πολλές φορές εκφράζεται στην υπερβολή, αλλά ΧΙΟΥΜΟΡ. Το χιούμορ του μέσου Έλληνα! Σ’ αυτούς ανήκω κι εγώ και με αυτό τον τρόπο αντιδράμε στη σκληρή, σημερινή πραγματικότητα, στη οποία μας έχουν επιβάλλει να ζούμε".

Και ξεσήκωσε μεγαλύτερες αντιδράσεις...

Δείτε το video με τις βρισιές:

Κάψτε το λίπος αποτελεσματικά και υγιεινά: Κάντε κλικ εδώ
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη