Trending

Terra Market: άνοιξε το πρώτο Cash & Carry από τη Μαρινόπουλος

Τις πόρτες του στους επαγγελματίες άνοιξε στις 26 Ιουνίου το πρώτο Cash & Carry κατάστημα της Μαρινόπουλος Α.Ε., με έδρα την Πυλαία Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζοντας την είσοδο της αλυσίδας στις πωλήσεις χονδρικής.

Τα Cash & Carry της Μαρινόπουλος φέρουν την επωνυμία «Terra Market» και καλύπτουν τις ανάγκες πελατών 32 κατηγοριών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα του Ho.Re.Ca., αλλά και των μεταπωλητών.

Το πρώτο «Terra Market» έχει έκταση 1.700 τ.μ., διαθέτει 300 θέσεις parking, 4 ταμεία, απασχολεί συνολικά 20 εργαζόμενους, ενώ καθιερώνει την κάρτα «TerraClub» η οποία αναγνωρίζει τα στοιχεία του κάθε κατόχου – επαγγελματία και επιτρέπει στην εταιρεία την παροχή σημαντικών προνομίων.

Από το πρώτο κατάστημα Cash & Carry της Μαρινόπουλος Α.Ε. οι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ 6.000 κωδικών, που καλύπτουν όλη την γκάμα των προϊόντων που θα μπορούσε να αναζητήσει κάθε πελάτης, σε κατηγορίες όπως τα είδη παντοπωλείου, κάβας και οπωροπωλείου, τα τυροκομικά, τα αλλαντικά, τα κατεψυγμένα και γενικά τα είδη ψυγείου. Επίσης, τα «Terra Market» προσφέρουν επιλεγμένη γκάμα με κωδικούς μη τροφίμων όπως απορρυπαντικά, χαρτικά, καλλυντικά, αλλά και αναλώσιμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μαρινόπουλος Α.Ε., κ. Jerome Loubere, σχολιάζοντας την επέκταση της εταιρείας στο cash & carry, τόνισε ότι «αποτελεί στρατηγική απόφασή της να επεκταθεί στις πωλήσεις χονδρικής, όπου, όπως και στη λιανική, θα διαθέσει τα προϊόντα της στις χαμηλότερες τιμές του κλάδου, με στόχο την εξασφάλιση υψηλών μεριδίων αγοράς». Ο κ. Jerome Loubere πρόσθεσε επίσης ότι, «το πλάνο επέκτασης της αλυσίδας, στην πρώτη του φάση προβλέπει άλλα τέσσερα καταστήματα χονδρικής στα Τρίκαλα, τα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη και τη Λειβαδιά».
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη