Trending

Τραγελαφικές καταστάσεις με τη συναυλία του Roger Waters "The Wall" στο ΟΑΚΑ

Απίστευτες οργανωτικές παληνωδίες λαμβάνουν χώρα σχετικά με την πολυδιαφημιζόμενη συναυλία του Roger Waters" The Wall" στην Αθήνα.

Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί η διεξαγωγή της στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 31 Ιουλίου με ειδικά εφέ και εντυπωσιακό σχεδιασμό στην πορεία, και ενώ είχε ξεκινήσει η προπώληση εισιτηρίων, η εταιρία διοργάνωσης ανακοίνωσε ότι η συναυλία αλλάζει χώρο και ημέρα και θα γίνει στο Terra Vibe στη Μαλακάσα, την 1η Αυγούστου.

Απίστευτες σκηνές κάλλους ακολούθησαν καθώς πολλοί είχαν αγοράσει εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις στο ΟΑΚΑ που προσφέρουν συγκεκριμένη ορατότητα. Θεώρησαν λοιπόν ότι το να μεταφερθούν σε άλλη πόλη και άλλη ημέρα για αυτή που είχαν αγοράσει τα εισιτήρια αποτελούσε καταφανή παραβίαση των δικαιωμάτων τους και απείλησαν να κινήσουν νομικές διαδικασίες.

Κάτω από την πίεση του κοινού και της αρνητικής δημοσιότητας που πήρε οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι τα τεχνικά ζητήματα διευθετήθηκαν και τελικά η συναυλία του Roger Waters θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 31 Ιουλίου (όπως ήταν αρχικά)!
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη