Trending

Ο Κριστόφ Βαζέχα αναλαμβάνει προπονητής

Ένας παίκτης με πλούσια ιστορία και λαμπρή παρουσία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Κριστόφ Βαζέχα, αναλαμβάνει επίσημα προπονητής της Καλλιθέας.

Η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομάδας αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Γ.Σ. Καλλιθέα ανακοινώνει, ύστερα και από την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, το οποίο θα αποτελείται από τους εξής : Κριστόφ Βαζέχα προπονητής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος βοηθός προπονητή, Παναγιώτης Μπαρτζώκας προπονητής τερματοφυλάκων και τη θέση του τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Λουκάς Καραδήμος.

Ο Κριστόφ Βαζέχα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Καλλιθέας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ν. Σαλευρή και την Διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, καθώς και για την ευκαιρία που μου δίνουν να ξεκινήσω ουσιαστικά την προπονητική μου καριέρα σε ένα ιστορικό και έναν από τους καλύτερους από όλες τις απόψεις συλλόγους της Ελλάδας. Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι να καταβάλω κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη τους και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Η Καλλιθέα έχοντας την φιλοσοφία να υποστηρίζει και να εμπιστεύεται νέους ανθρώπους και πιστεύοντας στην δυναμική τους προχώρησε στην ανωτέρω σύνθεση του προπονητικού επιτελείου.

Ο Κριστόφ Βαζέχα αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα και πιστεύουμε ότι θα έχει ανάλογη και αντάξια πορεία στην προπονητική. Όσον αφορά τον Λουκά Καραδήμο και των Σωκράτη Οφρυδόπουλο, και οι δύο ήταν ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν το ποδόσφαιρο και «βγήκαν» από τις ακαδημίες της Καλλιθέας, καθώς και ο Παναγιώτης Μπαρτζώκας αγωνιζόταν επί σειρά ετών στην ομάδα μας. Η Καλλιθέα δίνει την ευκαιρία και εμπιστεύεται τους ανθρώπους που έχουν περάσει από την ομάδα μας."
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη