Trending

Ακυρώνονται οι συναυλίες των Ρέμου, Πάολα, Φουρέιρα, Ρόκκου

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι ακυρώσεις συναυλιών πρωτοκλασάτων και μη καλλιτεχνών στην περιοχή της Χαλκιδικής επικαλούμενοι τις εφόδους του ΣΔΟΕ. 


Συγκεκριμένα μετά την ακύρωση της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου, ακολούθησε η ακύρωση της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα με τον Στέλιο Ρόκκο και αμέσως μετά και αυτή της Πάολα.

Ο Αντώνης Ρέμος εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση αναφέροντας "Οι υπερβολές που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό όσον αφορά τους ελέγχους, επιβεβλημένους καταρχήν, στο χώρο της συναυλιακής/ καλοκαιρινής διασκέδασης, καθιστά για τους καλλιτέχνες εξαιρετικά δύσκολη τη συμμετοχή τους, καθώς, ενώ δεν είναι δυνατόν να ελέγχουν οι ίδιοι τη νομιμότητα λειτουργίας των χώρων που τους φιλοξενούν, εύκολα καθίστανται συνυπαίτιοι για οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά των επιχειρήσεων αυτών.

Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί αυτή η κατάσταση το γεγονός ότι κάποιες περιοχές όπως η Χαλκιδική βρέθηκαν αίφνης στο στόχαστρο υπερβολών από κάθε πλευρά.

Δεν επιθυμώ να γίνω συμμέτοχος σε καμία υπερβολή γι' αυτό, και αποφάσισα να ακυρώσω τη συναυλία στη Χαλκιδική και ενόψει της έναρξης των προγραμματισμένων εμφανίσεών μου στη Θεσσαλονίκη, καλώ όλους τους φίλους μου να συναντηθούμε εκεί από τις 23 Αυγούστου".

Επίσης ο υπεύθυνος του κέντρου που θα εμφανιζόταν η Πάολα, Crystal Life, αναφέρει για την ακύρωση της αυριανής συναυλίας "Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που διαμορφώθηκαν στη Χαλκιδική το τελευταίο χρονικό διάστημα είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλλουμε το live της Πάολα. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας".
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη