Trending

Άναψαν τα social media για τη δωρεά της Χρυσής Αυγής στον Αρκτούρο

Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media καθώς έγινε γνωστή από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής η δωρεά 5.000 ευρώ στον "Αρκτούρο". 


Μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα γινόταν αναφορά στη ζωοφιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος "φιλοξενεί στην οικία του 3 αδέσποτα (2 σκύλους και 1 γάτο)".

Ο σάλος που ξέσπασε ανάγκασε τον Αρκτούρο (ο οποίος σημειώνεται ότι έχει ιδρυθεί από τον νυν Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη) να εκδώσει ανακοίνωση όπου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "στα 21 χρόνια λειτουργίας του ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δεν συνδέθηκε ούτε συντάχθηκε με καμία πολιτική ιδεολογία".

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση του Αρκτούρου:
"Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ διανύει σήμερα την πιο δύσκολη περίοδο της λειτουργίας του. Πριν από λίγες ημέρες απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα σε πολίτες, ιδιωτικές εταιρείες, οργανισμούς και φορείς που λειτουργούν νόμιμα για οικονομική υποστήριξη προκειμένου να συνεχίσει τις δράσεις του. Η ανταπόκριση υπήρξε συγκινητική και μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια διάσωσης του πολύχρονου έργου και των περιβαλλοντικών κατακτήσεων. Στα 21 χρόνια λειτουργίας του ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δεν συνδέθηκε ούτε συντάχθηκε με καμία πολιτική ιδεολογία. Δεν συμμετείχε σε καμία εκδήλωση πολιτικού κόμματος ή σχηματισμού. Σταθερή ιδεολογία του είναι η προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα που σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία. Τέλος, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ παραμένοντας πιστός όλα αυτά τα χρόνια στις αρχές του, συνεχίζει με απόλυτη ειλικρίνεια και διαφάνεια τη διαχείριση στα οικονομικά της οργάνωσης. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ χρειάζεται την υποστήριξη σας για να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του. Σας περιμένει δίπλα του."
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη