Trending

Η απάντηση της Λένας Διβάνη για το θάνατο του νεαρού χωρίς εισιτήριο - Την στηρίζουν οι Τατσόπουλος, Χωμενίδης

Το χθεσινό σχόλιο της γνωστής συγγραφέως Λένας Διβάνη ξεσήκωσε αντιδράσεις κυρίως μέσω social media καθώς δήλωσε στο twitter "Συμπέρασμα: Οι ελεγκτές δεν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να πηδήξει από το όχημα. Λογικό." 


Μετά τον σάλο που προκάλεσε οι συνάδελφοί της Πέτρος Τατσόπουλος και Χρήστος Χωμενίδης προχώρησαν σε δηλώσεις συμπαράστασης προς την κα Διβάνη.

Συγκεκριμένα ο Πέτρος Τατσόπουλος δήλωσε "Η Λένα Διβάνη χρησιμοποίησε μια λάθος λέξη τη λάθος στιγμή. Οι αγαπημένοι μας συμπολίτες, που δεν κάνουν ποτέ λάθος, άτεγκτοι και αψεγάδιαστοι, έσπευσαν να την λυντσάρουν. Εδώ και μερικές ώρες δεν είναι ούτε συγγραφέας ούτε πανεπιστημιακός ούτε τίποτε. Είναι η Λάθος Λέξη. Ελλάδα 2013. Το πανηγύρι της μοχθηρίας".

Για να λάβει την απάντηση από αναγνώστη "Πλάκα μας κάνεις κ. Πέτρο Τατσόπουλε? Ποια υπερασπίζεσαι? Κι ο ελεγκτής ένα λάθος έκανε, κι οι φύλακες στην Αμυγδαλέζα ένα λάθος κάνανε, κι ο δημοτικόμπατσος που σκότωσε τον μετανάστη ένα λάθος έκανε, και ο Κορκονέας που σκότωσε τον 14χρονο Αλέξη ένα λάθος έκανε, κι εγώ όμως αν θα σε γα...σω ένα λάθος θα κάνω.....και μεγάλο μάλιστα".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Χρήστος Χωμενίδης ο οποίος δήλωσε σχετικά "μια φράση που έλεγε ότι το τραγικό ατύχημα δεν σημαίνει ότι είναι ρουφιανιά το επάγγελμα του ελεγκτή δεν είναι δυνατόν να καταλήγει σε τέτοιο παραλήρημα μίσους".

Δεν άργησε να έρθει και η εξήγηση από τη Λένα Διβάνη η οποία υποστηρίζει "Είναι απίστευτο ότι μια φράση που στην ουσία έλεγε ότι το τραγικό αυτό ατύχημα δεν σημαίνει ότι το επάγγελμα του ελεγκτή (που υπάρχει σε όλο τον κόσμο χωρίς εξαίρεση) είναι ρουφιανιά, κατέληξε σ´ αυτό το παραλήρημα μίσους. Λυπάμαι πολύ."

<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη