Trending

Ηλεία: Εντοπίστηκαν η άσπλαχνη μάνα και η γιαγιά του νεογέννητου βρέφους που βρέθηκε νεκρό στη χωματερή Λεχαινών

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους - Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση


Εντοπίστηκε η μάνα και η γιαγιά του βρέφους που βρέθηκε πεταμένο χθες στη χωματερή Λεχαινών. Πρόκειται για μία 20χρονη και την 44χρονη γιαγιά του από την περιοχή του Νεοχωρίου Κυλλήνης.

Η μητέρα είναι υπήκοος Αλβανίας και φαίνεται πως είχαν έλθει στην περιοχή προκειμένου να απασχοληθούν σε αγροτικές εργασίες. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, μετά την έρευνα της Ασφά& lambda;ειας Πύργου και του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών.

Επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τον εντοπισμό της μάνας του βρέφους αναμένεται να κάνουν οι Αρχές από ώρα σε ώρα.

Να υπενθυμίσουμε πως το νεογέννητο αγοράκι όπως φάνηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, το πέταξε ζωντανό στα σκουπίδια η άσπλαχνη μάνα και συγκεκριμένα στη χωματερή του δήμου Ανδραβίδας – Κυλ& lambda;ήνης που βρίσκεται στις παρυφές των Λεχαινών Ηλείας.

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών όπου μεταφέρθηκε η σορός του νεκρού βρέφους , το μικρό αγοράκι που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, εκτιμάται ότι γεννήθηκε πριν από δύο ημέρες , ζύγιζε 2,8 κιλά , είχε ύψος 49 cm και ήταν «τελειόμηνο» και «βιώσιμο». Αυτό – σύμφωνα με τους Ιατροδικαστές – σημαίνει ότι γεννήθηκε μετά από κύηση 9 μηνών και ζωντανό…

Όπως τόνισε η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τζιόλα ανέφερε ότι ο ομφάλιος λώρος του μωρού είχε αποκοπεί άτεχνα και βιαστικά σε σημείο υψηλότερο του κανονικού. Αποκάλυψε επίσης ότι το μωρό έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 
Πηγή:  PatrasTimes
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη