Trending

Οικονομικές ατασθαλίες στον Αστέρα Βουλιαγμένης λίγο πριν την πώληση

Πληροφορίες από την αγορά αναφέρονται σε οικονομικές "ατασθαλίες" που λαμβάνουν χώρα στον Αστέρα Βουλιαγμένης λίγο καιρό πριν την πώλησή του. 


Συγκεκριμένα στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο εκφράσθηκαν αντιρρήσεις και ενστάσεις γιατί τα τελευταία 5 χρόνια η Starwood έχει εισπράξει περίπου 14 εκατομμύρια ευρώ και δνε έχει αποδώσει ούτε ένα σεντ στην Εθνική Τράπεζα.

Αυτό δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου καθώς πρόσφατες αποκαλύψεις αναφέρουν ότι και διάφοαρες οικονομικές ατασθαλίες λάμβαναν χώρα για αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα αναφέρονται σε στέλεχος της εταιρίας, πρώην Διευθυντή στην παραλία του συγκροτήματος ο οποίος εισέπραττε για χρόνια τις συνδρομές για το Club της παραλίας (η ετήσια συνδρομή είναι 3.000 ευρώ) κόβοντς πλαστά τιμολόγια. Το περιστατικό ήρθε στην επιφάνεια όταν πελάτης ζήτησε να ανανεώσει τη συνδρομή του. Στο μεταξύ ο εν λόγω Διευθυντής είχε αποχωρήσει...  

Άλλες περιπτώσεις που αποκαλύφθηκαν αφορούσαν υπαλλήλους σε πόστα εισπράξεων οι οποίοι σε συνεννόηση με τους ταμίες δήλωναν χαμηλότερες εισπράξεις στην εταιρία. Επίσης ανώτερλο στέλεχος βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο για τις συμφωνίες που έκανε με προμηθευτές/ιδιωτικές εταιρίες.

Και όλα αυτά όταν τον Οκτώβριο/Νοέμβριο αναμένονται οι προσφορές των υποψήφιων αγοραστών.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη