Trending

Πωλήθηκε ο 902, απολύονται οι εργαζόμενοι

Μια συμφωνία που κυοφορήθηκε καιρό τελικά υπογράφηκε και ο 902, ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός του ΚΚΕ, μεταβιβάζεται σε επιχειρηματία.

Φήμες θέλουν τον επιχειρηματία να είναι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Όμως πριν λίγη ώρα το περιβάλλον του εφοπλιστή διέψευσε οποιαδήποτε επαφή για τον 902. Έτσι τα βλέματα όλων στρέφονται προς τον επιχειρηματία και διαφημιστή Φ.Βρυώνη, ιδιοκτήτη και του Extra 3. 

Γεγονός είναι ότι ο σταθμός μεταβιβάστηκε και, καθώς ήταν απαίτηση του αγοραστή, αγοράστηκε ελεύθερος βαρών που σημαίνει ότι οι περίπου 48 εργαζόμενοι θα απολυθούν. Προκειμένου να γίνει εφικτή η απόλυση αυτού του αριθμού, καθώς ο 902 είναι σε λειτουργία, το ΚΚΕ προχωρά στο ακόλουθο σχέδιο: 
οι εργαζόμενοι θα χωριστούν σε δύο ομάδες και θα απορροφηθούν από άλλες επιχειρήσεις του ΚΚΕ, από τις οποίες στη συνέχεια θα απολυθούν. Εξαιρούνται 4 άτομα τα οποία που απασχολούνται στο ιντερνετικό 902.gr οι οποίοι θα παραιτηθούν και θα επαναπροσληφθούν με τον μέσο μισθό του κατασταστικού του ΚΚΕ δηλ. 600-800 ευρώ. 

Επίσης σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις με τους υπό απόλυση εργαζόμενους με στόχο το "κούρεμα"¨των αποζημιώσεών τους κατά τουλάχιστον 40%. 
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη