Trending

Βεντέτα υπήρχε μεταξύ του 19χρονου Θανάση που σκοτώθηκε και του ελεγκτή [video]

Σε βεντέτα είχε εξελιχθεί η κατάσταση μεταξύ του νεαρού Θανάση Καναούτη που σκοτώθηκε πέφτοντας από το τρόλεϊ ενώ δεν είχε εισιτήριο και του συγκεκριμένου ελεγκτή. 

Όπως αναφέρει φίλη του Θανάση που βρισκόταν μέσα στο τρόλεϊ ο ίδιος ελεγκτής είχε ξανασυναντηθεί με τον νεαρό πριν μερικούς μήνες. Δήλωσε χαρακτηριστικά "τα παιδιά δεν είχαν χτυπήσει εισιτήριο, κοιτάμε μπροστά και βλέπουμε ότι μάλλον υπάρχει ελεγκτής. Τον καταλαβαίνω εγώ και ο Θανάσης... Γυρνάμε να το πούμε στην κοπέλα (μέλος της παρέας) κι εκείνη την ώρα όπως έχει γυρίσει και ο Θανάσης έρχεται ο ελεκτής, του χτυπάει την πλάτη και του λέει - Είδες τι μικρός που είναι ο κόσμος; - Καταλαβαίνουμε ότι είναι αυτός που είχαμε δει πάλι περσι τον Μάη". "Χωρίς να έχει κάνει κάποιον έλεγχο πριν, βρισκόταν απλά σε συζήτηση με τον οδηγό, ήρθε πήρε το Θανάση τραβώντας τον από την μπλούζα και του λέει - Θα λογαριαστούμε στο τέρμα εμείς".

Τα μέλη της παρέας κατέβηκαν στη συνέχεια από το τρόλεϊ και περίμεναν τον Θανάση. Όμως όταν ο Θανάσης πήγε να κατέβει από το τρόλεϊ ο οδηγός έκλεισε την πόρτα στα μούτρα του παιδιού και τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο.

"Ξεκινάνε να σπρώχονται στη μεσαία πόρτα, ο ελεγκτής είχε πιάσει το Θανάση στα χέρια, έπεφταν ξύλο, όλα... και σπρώχνοντας έχουν φτάσει στην μπροστινή πόρτα, δίπλα στον οδηγό και πλακώνονται σαν θηρία " δηλώνει η ίδια.

Δείτε το σχετικό video:

<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη