Trending

MEGA Channel: Παραιτήθηκε ο Διευθυντής Ειδήσεων

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο, επί σειρά ετών, Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA Channel Χρήστος Παναγιωτόπουλος. 

Η παραίτησή του έγινε δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο του καναλιού και ορίστηκε προσωρινός αντικαταστάτης του ο Νίκος Στραβελάκης. Η υπόθεση αυτή έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς στο Μεγάλο κανάλι κυοφορούνται ευρύτερες εξελίξεις και η συγκεκριμένη παραίτηση είναι μέρος αυτών. Δεν αποκλείεται στο συγκεκριμένο ρόλο να δούμε σε λίγο καιρό την κα Όλγα Τρέμη, πρώην σύζυγο του κου Παναγιωτόπουλου.

Η σημερινή ανακοίνωση του MEGA αναφέρει χαρακτηριστικά: "Την 10.10.2014 συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. και συζήτησε την αναδιοργάνωση του τηλεοπτικού σταθμού. Έγινε ομόφωνα δεκτή η παραίτηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου από τη θέση του Διευθυντού Ειδήσεων και Ενημέρωσης.  Ο νέος Διευθυντής Ειδήσεων θα επιλεγεί από το Δ.Σ. σε προσεχή συνεδρίαση.Ο Νικόλαος Στραβελάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντού Σύνταξης και θα ασκεί προσωρινά καθήκοντα διευθυντού ειδήσεων και ενημέρωσης." 
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη