Trending

ΕΚΤΑΚΤΟ! Μεγάλη Καραμπόλα στην Εθνική Οδό

Γράφει η Agnes L.

[Ενημέρωση 5] Υπάρχει νεκρή νεαρή κοπέλα η οποία κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

[Ενημέρωση 4] Επιβεβαιώθηκε ένας νεκρός, 2-3 σοβαρά τραυματίες.

[Ενημέρωση 3] Οι βαριά τραυματίες μεταφέρονται στο Νοσοκομείο της Θήβας και οι υπόλοιποι στην Αθήνα. Τα αίτια παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα: διαφορετικές πηγές αναφέρουν λάδια στο οδόστρωμα, κακή σήμανση των έργων που γίνονταν στην περιοχή, είσοδο οχήματος στο αντίθετο ρεύμα. Στο συμβάν ενεπλάκη και πούλμαν με μαθητές - είναι καλά στη υγεία τους.


[Ενημέρωση 2] Ο αριθμός των οχημάτων έχει αυξηθεί σε 30. Υπάρχουν 3 πολυ-τραυματίες. 

[Ενημέρωση] Έχει διακοπή η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και η πρόσβαση των σωστικών συνεργείων είναι δυσχερής. Καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, δύο εκ των οποίων είναι σε πιό σοβαρή κατάσταση. Τεράστιο μποτιλιάρισμα στο ύψος του Σχηματαρίου.

Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι έγινε μεγάλη καραμπόλα τουλάχιστον 20 αυτοκινήτων με 2 νταλίκες και λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Εθνική Οδό. 


Η καραμπόλα έγινε στο 60ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα έξω από τη Θήβα. Αυτή τη στιγμή γίνεται τεράστια κινητοποίηση της Τροχαίας. Ήδη η Πυροσβεστική απεγκλώβισε κάποιους από τους οδηγούς ελαφρά τραυματισμένους. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο γίνονταν έργα. Οι τραυματίες προωθούνται στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη