Trending

"Ζημιά" στο μαγαζί του Ρέμου από Έλληνα μεγαλο-στέλεχος της Morgan Stanley

Κουμπάρος του Πρίγκηπα Νικόλαου, εκπρόσωπος της Morgan Stanley στην Ελλάδα και μέλος της διοίκησης της «παλιάς» ΑΕΚ ο Νάσος Θανόπουλος αναστάτωσε το μαγαζί που έκανε πρεμιέρα ο Αντώνης Ρέμος.

Βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής το βράδυ της Παρασκευής σε νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας, όταν με μια κίνησή του έκανε το πρόγραμμα του Διογένη να σταματήσει, τους υπόλοιπους θαμώνες να «παγώσουν» και τον Αντώνη Ρέμο να διακόψει την ερμηνεία του. Όλα αυτά όταν αποφάσισε να πετάξει στην πίστα και δίπλα στον καλλιτέχνη που ερμήνευε μια από τις επιτυχίες του το τραπέζι που είχε μπροστά του μαζί με όλα τα συμπαρομαρτούντα (πιάτα, μαχαιροπήρουνα, ποτήρια, μπουκάλια, κοκ).

Γεννημένος το 1967, ο Νάσος Θανόπουλος μεγάλωσε στην Αθήνα και το 1982 μετακόμισε (μαζί με την οικογένειά του) στο Λονδίνο. Σπούδασε στο ελληνοαγγλικό κολέγιο του Λονδίνου, το οποίο είχε ιδρύσει ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος, προκειμένου να σπουδάσουν εκεί οι δύο γιοι του Παύλος και Νικόλαος. Σπούδασε στην Αμερική.

Η αντίδραση του Αντώνη Ρέμου ήταν άμεση "Οποπο! Ένα παλιόπαιδο!». «Ποιος το έκανε;», ρώτησε στην συνέχεια και αφού εντόπισε τον «ένοχο» απευθυνόμενος στον ίδιο, του είπε: «Επειδή σε σέβομαι να ξέρεις, δεν σου λέω μα...κία, αλλιώς θα σου είχε πει μεγάλη μα...κία να ξέρεις. Άμα δεν το αντέχεις, μην το πίνεις, δεν κάνει».
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη