Trending

Πωλείται η Airfasttickets;

Η Airfasttickets καταφέρνει να βρίσκεται στο επίκεντρο για διαφορετικούς λόγους αρκετά συχνά. Αυτή τη φορά με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων για την πώληση μετοχικού πακέτου.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στο Πεκίνο βρίσκονται ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Airfasttickets, Νικόλαος Κοκλώνης με στενούς του συνεργάτες, στο πλαίσιο κύκλου επαφών που πραγματοποιούν με ανώτατα στελέχη ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Κίνα, όπως η Baidu και η Xiaomi. 

Μέρος των παραπάνω συναντήσεων αποτελεί η πώληση μετοχικού πακέτου της Airfasttickets, της οποίας οι διαπραγματεύσεις της συμφωνίας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, χωρίς αυτό να αποτελεί το μοναδικό σκοπό του παραπάνω ταξιδιού, καθώς υπάρχει προοπτική και για περαιτέρω επιχειρηματικές συνεργασίες. Η Xiaomi το 2014 ανακηρύχθηκε ως η μεγαλύτερη παγκοσμίως σε αξία τεχνολογική Start-Up εταιρεία λαμβάνοντας 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια χρηματοδότηση από επενδυτές και απογείωσε την αξία της στα 46 δισεκατομμύρια δολάρια.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη