Trending

Απίστευτο: ο Βαρουφάκης δεν πήγε στο επίσημο δείπνο με τους άλλους Ευρωπαίους Υπουργούς

Την απουσία του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη από το επίσημο δείπνο με τους άλλους Ευρωπαίους Υπουργούς τόνισε με δημοσίευμά του το Reuters. Συγκεκριμένα το Reuters ανέφερε ότι "Οι ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης έτρωγαν και ο Βαρουφάκης περιπλανιόταν μόνος στο σκοτάδι".

Αναλυτικά έγραψε ότι ο κ. Βαρουφάκης ο «Ελληνας επαναστάτης υπουργός Οικονομικών», εισέπραξε και την «παγερή αδιαφορία» των ομολόγων του, σημειώνοντας πως «ενώ τα λεωφορεία που μετέφεραν τους εναπομείναντες Ευρωπαίους υπουργούς Οικονομικών σε ένα δείπνο στην πρωτεύουσα της Λετονίας, ένας από αυτούς έμεινε πίσω στο ξενοδοχείο και μετά περιπλανήθηκε μόνος στο σκοτάδι»."

Σχετικά με το γεγονός ανώτατος αξιωματούχος της Ευρωζώνης είπε ότι «Είναι τελείως απομονωμένος» αναφερόμενος στο δείπνο κατά το οποίο οι υπουργοί απόλαυσαν σολομό και λαβράκι, είπε: «Δεν ήρθε καν στο δείπνο να εκπροσωπήσει τη χώρα του».

Την ακραία αντίδραση του Γιάνη Βαρουφάκη για τα όσα έγιναν στη χθεσινή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στη Λετονία δείχνει η απίστευτη αναφορά του ΥΠΟΙΚ ότι δεν μπορεί τα «βαρετά δείπνα».
Δεν είναι λίγοι, αναφέρει το NewMoney, αυτοί που μιλούν ακόμη και για διπλωματική εμπλοκή αφού δεν μπορούν να φανταστούν πώς θα πάει ο Βαρουφάκης στο επόμενο Eurogroup και με ποιόν συνάδελφο του θα συνομιλήσει για τα κρίσιμα θέματα της Ελληνικής Οικονομίας.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη