Trending

Μεγάλη αναδιοργάνωση σε γνωστή διαφημιστική εταιρία

Ο χώρος της διαφήμισης στην Ελλάδα γνωρίζει τον τελευταίο καιρό μεγάλες ανακατατάξεις. Αυτή τη φορά είναι η σειρά ριζικής αναδιοργάνωσης της διαφημιστικής Advocate/Burson-Marsteller.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κάτω από την Μαρία Λαζαρίμου, CEO και συν-ιδρύτρια της εταιρείας, τη Γενική Διεύθυνση της εταιρείας αναλαμβάνει η Νικόλ Ιωαννίδη, στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία στην ελληνική και τη διεθνή αγορά στους τομείς της Εταιρικής Επικοινωνίας και των Public Affairs. 

Στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (client service), με έμφαση στις converged υπηρεσίες, υπεύθυνοι αναλαμβάνουν ο Μανώλης Μαρκουλάκης, Director με σημαντική εμπειρία σε απαιτητικά προγράμματα corporate, crisis & public affairs, και η Ιλίνα Πομάσκα,  Director με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε καμπάνιες marketing communication, brand & digital PR. 


Επιπλέον, θέσεις Manager αναλαμβάνουν η Ελεωνόρα Βουτυράκη και η Νέλη Πανουσοπούλου, συνθέτοντας μαζί με τους επίσης Managers Νίκο Διονυσόπουλο, Δέσποινα Σαχίνη και Λουκία Τσοκοπούλου, μια δυναμική, έμπειρη και δημιουργική ομάδα που υποστηρίζει το σχεδιασμό και την υλοποίηση επιτυχημένων προγραμμάτων επικοινωνίας για τους πελάτες της εταιρείας. 
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη