Trending

Νέος Country Manager Ελλάδας στην ThinkDigital

Στο δυναμικό της ThinkDigital, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Country Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αλβανία εντάσσεται ο Μάκης Θέμελης.

Ο Μάκης Θέμελης είναι στέλεχος με εκτενή και σημαντική εμπειρία τα τελευταία 15 χρόνια στο χώρο των υπηρεσιών, του digital sales και του ηλεκτρονικού επιχειρείν (e-commerce), σε ελληνικές εταιρείες αλλά και διεθνείς οργανισμούς όπως η Marcus Evans Ltd, η eBay.co.uk και τα Yellow Pages (yell.com). 

Στην Ελλάδα αρχικά εργάστηκε στην INFOTE Α.Ε. - Χρυσός Οδηγός, και  μετέπειτα στην Χρυσή Ευκαιρία Α.Ε ως Εμπορικός Διευθυντής συμβάλλοντας σημαντικά στη στρατηγική ανάπτυξή τους (xo.gr, goldendeals.gr, κτλ). Στην συνέχεια, συνεργάστηκε με την PRIME MEDIA S.A του Ομίλου ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ, όπου συντέλεσε ενεργά στην διεθνή διαδικτυακή εξάπλωση του Ομίλου. Τον Οκτώβριο του 2013  ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση της brandsGalaxy.gr – εταιρεία του Ομίλου Antenna - στην οποία και παρέμεινε έως την νέα του συνεργασία με την Thinkdigital.  

Ο Μάκης Θέμελης, κατέχει Πτυχίο Πανεπιστημίου από το University of Essex στις Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Σπουδές, καθώς και Μεταπτυχιακό Τίτλο από το Warwick Business School της Μεγάλης Βρετανίας με εξειδίκευση στις Διεθνείς Επιχειρηματικές Σχέσεις (International Business Relations).
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη