Trending

Ξεκινά ο διαγωνισμός "Business IT Excellence" από ΟΤΕ και Cosmote

Γράφει η Agnes L.


Ξεκινάει ο διαγωνισμός ΟΤΕ και Cosmote ''Business ΙΤ Excellence".

Kαλούνται όσοι έχουν αναπτύξει λύσεις στον χώρο του Internet of things (IoT) να διεκδικήσουν διαφημιστική προβολή αξίας 30.000 ευρώ και συνεργασία  της επιχείρησης τους με τον όμιλο ΟΤΕ. Επίσης μπορεί να έχουν την ευκαιρία να λανσάρουν τη λύση τους σε άλλες 7 ευρωπαϊκές χώρες.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές 'Οι developer – επιχειρήσεις των λύσεων αυτών θα προκριθούν μετά από ψηφοφορία του κοινού, μέσω των social media και μέσω email voting. Οι 15 πρώτες λύσεις που θα διακριθούν από την ψηφοφορία θα κριθούν από μία επιτροπή για να αναδειχτεί ο νικητής του διαγωνισμού BUSINESS IT EXCELLENCE. Ο νικητής και η λύση του θα είναι ο πρωταγωνιστές μίας διαφημιστικής καμπάνιας αξίας 30.000€ και η νικήτρια επιχείρηση θα υπογράψει σύμβαση συνεργασίας με ΟΤΕ / COSMOTE, για την εμπορική προώθηση της λύσης.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και σε έναν international διαγωνισμό, με στόχο την προώθηση της λύσης τους σε άλλες 7 ευρωπαϊκές χώρες (Αυστρία, Κροατία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σλοβακία και ΠΓΔΜ) μέσω συνεργασίας με τον Όμιλο Deutche Telekom. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείς στους διεθνείς όρους και προϋποθέσεις, κατά την διαδικασία συμμετοχής.

Η διαδικασία των συμμετοχών θα διαρκέσει από τις 20/4/2015 ως τις 25/5/2015. Επίσης, οι επιχειρήσεις μπορούν επώνυμα να υποστηρίξουν και να ψηφίσουν μία λύση, για να κερδίσουν ένα μεγάλο δώρο, αλλά και να αναδείξουν τη λύση της αρεσκείας τους."

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως  και τη Δευτέρα 25 Μαϊου στο www.businessitexcellence.gr.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη